FMN mbyll misionin, parashikohet tkurrje e ekonomisë me 7,5%

Publikuar më: 29/9/2020, ora 13:33

FMN mbyll misionin, parashikohet tkurrje e ekonomisë me 7,5%

Publikuar më: 29/9/2020, ora 13:33

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka rishikuar në ulje vlerësimet e tij për rritjen ekonomike të Shqipërisë për vitin 2020, duke marrë parasysh efektet e shtrira të pandemisë, por dhe ato të tërmetit që tronditi vendin nëntorin e kaluar.

FMN mbyll misionin, parashikohet tkurrje e ekonomisë me 7,5%

Publikuar më: 29/9/2020, ora 13:33

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka rishikuar në ulje vlerësimet e tij për rritjen ekonomike të Shqipërisë për vitin 2020, duke marrë parasysh efektet e shtrira të pandemisë, por dhe ato të tërmetit që tronditi vendin nëntorin e kaluar.