FMN skanon ekonominë: Tërmeti dhe Covid-19 do të ngadalësojnë rritjen – A2

FMN skanon ekonominë: Tërmeti dhe Covid-19 do të ngadalësojnë rritjen

Ekonomia shqiptare do të shohë një ngadalësim të ndjeshëm gjatë këtij viti për shkak të tërmetit të 26 Nëntorit dhe shpërthimit të koronavirusit në vend.