“Focus Award”, një aktivitet ndërkombëtar, kushtuar fotografisë artistike

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:43

“Focus Award”, një aktivitet ndërkombëtar, kushtuar fotografisë artistike

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:43

“Focus” është një aktivitet ndërkombëtar kushtuar fotografisë artistike dhe vlerave që ajo përcjellë në fushën e madhe të arteve pamore. Ky aktivitet ka për bazë traditën e fotografisë shqiptare, por gjithmonë duke ndjekur edhe eksperiencat ndërkombëtare. Të ftuar në Dita Jonë për të folur më shumë për këtë event ishin Arben Alliaj dhe Vlora Demiri.

“Focus Award”, një aktivitet ndërkombëtar, kushtuar fotografisë artistike

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:43

“Focus” është një aktivitet ndërkombëtar kushtuar fotografisë artistike dhe vlerave që ajo përcjellë në fushën e madhe të arteve pamore. Ky aktivitet ka për bazë traditën e fotografisë shqiptare, por gjithmonë duke ndjekur edhe eksperiencat ndërkombëtare. Të ftuar në Dita Jonë për të folur më shumë për këtë event ishin Arben Alliaj dhe Vlora Demiri.