Fokusi i qeverisë socialiste, Balla: Do aplikojmë “ilaçin” kundër korrupsionit

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:07

Fokusi i qeverisë socialiste, Balla: Do aplikojmë “ilaçin” kundër korrupsionit

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:07

Ndërrimi i viteve nuk ka ndryshuar objektivat e qeverisë. Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, në një intervistë për A2, shprehet se edhe gjatë 2022-it, do të jenë të fokusuar te rindërtimi, infrastruktura dhe përmirësimi i shërbimeve të qytetarëve, duke shmangur korrupsionin.

Fokusi i qeverisë socialiste, Balla: Do aplikojmë “ilaçin” kundër korrupsionit

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:07

Ndërrimi i viteve nuk ka ndryshuar objektivat e qeverisë. Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, në një intervistë për A2, shprehet se edhe gjatë 2022-it, do të jenë të fokusuar te rindërtimi, infrastruktura dhe përmirësimi i shërbimeve të qytetarëve, duke shmangur korrupsionin.