Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Foli për epokë konfliktesh të mëdha, a ka lidhje shpërthimi në Mitrovicën e Veriut me deklaratën e Vuçiç në OKB?

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 13:31 | Aktualitet

I ftuar në “Ditari” i orës 13:00 në A2 CNN për të folur për rikthimin e tensioneve në Mitrovicën e Veriut ishte Drizan Shala, ekspert dhe njohës i çështjeve të sigurisë.

Ditari A2 CNN