“Foltorja” dhe Lidhja e Gruas, Vokshi rrëfen debatin me Bashën: Ftoj deputetët e tjerë të na bashkohen

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 21:21

“Foltorja” dhe Lidhja e Gruas, Vokshi rrëfen debatin me Bashën: Ftoj deputetët e tjerë të na bashkohen

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 21:21

Në hapjen e procesit për zgjedhjet e drejtueseve të reja në Forumin Demokrat të Gruas, Albana Vokshi pati përplasje me kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

“Foltorja” dhe Lidhja e Gruas, Vokshi rrëfen debatin me Bashën: Ftoj deputetët e tjerë të na bashkohen

Përditësuar më: 8/11/2021, ora 21:21

Në hapjen e procesit për zgjedhjet e drejtueseve të reja në Forumin Demokrat të Gruas, Albana Vokshi pati përplasje me kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha.