Foltorja dhe zgjedhjet në FRPD, Basha mohon se e mori vendimin pasi Këlliçi iu bashkua Berishës

Publikuar më: 6/11/2021, ora 13:49

Foltorja dhe zgjedhjet në FRPD, Basha mohon se e mori vendimin pasi Këlliçi iu bashkua Berishës

Publikuar më: 6/11/2021, ora 13:49

Menjëherë pas marrjes së vendimit për futjen e Forumit Rinor Demokrat në proces zgjedhor, Lulzim Basha mblodhi grupin e punës që kryesohet nga ish-kandidatja për kryetare të forumit në garën e mëparshme, Oriela Nebiaj. Belind Këlliçi deklaroi se vendimi i Bashës është nul dhe i pambështetur në statut, por nuk mendon kështu kreu i demokrat. Ndiqni debatin në distance dhe argumentat mbi këtë çështje që u hap sapo kreu i forumit rinor deklaroi se do t'i bashkohet foltores së rinisë në Tiranë me Sali Berishën.

Foltorja dhe zgjedhjet në FRPD, Basha mohon se e mori vendimin pasi Këlliçi iu bashkua Berishës

Publikuar më: 6/11/2021, ora 13:49

Menjëherë pas marrjes së vendimit për futjen e Forumit Rinor Demokrat në proces zgjedhor, Lulzim Basha mblodhi grupin e punës që kryesohet nga ish-kandidatja për kryetare të forumit në garën e mëparshme, Oriela Nebiaj. Belind Këlliçi deklaroi se vendimi i Bashës është nul dhe i pambështetur në statut, por nuk mendon kështu kreu i demokrat. Ndiqni debatin në distance dhe argumentat mbi këtë çështje që u hap sapo kreu i forumit rinor deklaroi se do t'i bashkohet foltores së rinisë në Tiranë me Sali Berishën.