“Foltorja” e Berishës, Meta nga Korça: Është si vera, sa më shumë kalon koha aq tërheqës dhe më demokrat bëhet

Publikuar më: 17/9/2021, ora 11:21

“Foltorja” e Berishës, Meta nga Korça: Është si vera, sa më shumë kalon koha aq tërheqës dhe më demokrat bëhet

Publikuar më: 17/9/2021, ora 11:21

Presidenti Ilir Meta anashkaloi pyetjen në lidhje me përjashtimin e Sali Berishës nga grupi demokrat, por u përgjigj shkurt në lidhje me betejën e liderit historik të PD-së për foltoren për një Parti Demokratike më të bashkuar. Nga Korça, kreu i shtetit tha se Berisha është si vera sa më shumë kalon koha aq tërheqës dhe aq më demokrat bëhet.

“Foltorja” e Berishës, Meta nga Korça: Është si vera, sa më shumë kalon koha aq tërheqës dhe më demokrat bëhet

Publikuar më: 17/9/2021, ora 11:21

Presidenti Ilir Meta anashkaloi pyetjen në lidhje me përjashtimin e Sali Berishës nga grupi demokrat, por u përgjigj shkurt në lidhje me betejën e liderit historik të PD-së për foltoren për një Parti Demokratike më të bashkuar. Nga Korça, kreu i shtetit tha se Berisha është si vera sa më shumë kalon koha aq tërheqës dhe aq më demokrat bëhet.