Fondet e BE për bujqësinë, mospërthithja, prej ryshfeteve dhe politikave të gabuara

Pavarësisht vlerës së fondeve në miliona euro që vihen në dispozicion nga Bashkimi Europian në mbështetje të bujqësisë, pjesa dërrmuese e fermerëve shqiptarë nuk arrijnë të përfitojnë prej tyre.