Forca e Ligjit, Lleshaj: puna vijon, së shpejti rezultatet – A2

Forca e Ligjit, Lleshaj: puna vijon, së shpejti rezultatet

Operacioni Forca e Ligjit po vazhdon dhe publiku do të shohë rezultatet. Kështu u shpreh Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, ndonëse i pyetur nga A2 CNN nuk pranoi të bënte të ditur se në ç’fazë ndodhen operacionet policore.