Formularët për Kuvendin e PD, degët 3 dhe 6 publikojnë emrat e delegatëve që kanë firmosur

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:46

Formularët për Kuvendin e PD, degët 3 dhe 6 publikojnë emrat e delegatëve që kanë firmosur

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:46

Një përfaqësi e anëtarëve të Kryesisë së degëve 6 dhe 3 të Partisë Demokratike në Tiranë lexuan para kamerave shumicën e emrave të delegatëve që kanë firmosur thirrjen e Kuvendit Kombëtar të PD në datën 11 dhjetor, datë e propozuar nga Sali Berisha.

Formularët për Kuvendin e PD, degët 3 dhe 6 publikojnë emrat e delegatëve që kanë firmosur

Publikuar më: 25/11/2021, ora 16:46

Një përfaqësi e anëtarëve të Kryesisë së degëve 6 dhe 3 të Partisë Demokratike në Tiranë lexuan para kamerave shumicën e emrave të delegatëve që kanë firmosur thirrjen e Kuvendit Kombëtar të PD në datën 11 dhjetor, datë e propozuar nga Sali Berisha.