Forumi i sigurisë, Mediu: Ndikimi ruso-kinez në Ballkan rrezikon rikthimin e konflikteve

Publikuar më: 9/7/2022, ora 15:03

Forumi i sigurisë, Mediu: Ndikimi ruso-kinez në Ballkan rrezikon rikthimin e konflikteve

Publikuar më: 9/7/2022, ora 15:03

Kryetari i Partisë Republikane Fatmir Mediu mori pjesë në Forumin e sigurisë në Bukuresht nga ku theksoi edhe një herë rrezikun e ndikimit Rus dhe Kinez dhe Ballkan. Sipas kryetarit të PR duke marrë parasysh edhe situatën në Ukrainë, rajoni ynë është një potencial i mundshëm konflikti.

Forumi i sigurisë, Mediu: Ndikimi ruso-kinez në Ballkan rrezikon rikthimin e konflikteve

Publikuar më: 9/7/2022, ora 15:03

Kryetari i Partisë Republikane Fatmir Mediu mori pjesë në Forumin e sigurisë në Bukuresht nga ku theksoi edhe një herë rrezikun e ndikimit Rus dhe Kinez dhe Ballkan. Sipas kryetarit të PR duke marrë parasysh edhe situatën në Ukrainë, rajoni ynë është një potencial i mundshëm konflikti.