Fotot e vitit 2019, ekspozohet në Tiranë puna e fotoreporterëve më të mirë në botë

Vajza që qan në kufi, është fotografia më e mirë e vitit. Një histori arratisje, përshtatje dhe në luftë për një jetë më të mirë. Kjo përpjekje artistike dhe dokumentuese e John Moore, është vlerësuar mes mijëra aplikimeve si historia e rrëfyer më bukur mes ngjarjeve më të bujshme të vitit 2019.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 2 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 74 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 42 të shëruar në 24 orët e fundit