Fraksioni i “Dosjes 339”/ Në gjyq Avdylajt e Shijakut dhe grupi i heroinës në Has

Gjykata e Posaçme kalon për gjykim një nga fraksionet me numër më të lartë të pandehurish të dosjes “339”.