Franca do të nisë prodhimin e vaksinës Moderna nga marsi, kurse Pfizer-BioNTech në prill

“Dy kompani franceze do të fillojnë të prodhojnë vaksinën e Moderna-s kundër Covid-19 në mars dhe Pfizer / BioNTech në prill”. Lajmi u dha nga ministrja e Industrisë, Agnès Pannier.

“Vendi i parë i prodhimit do të jetë në mars për vaksinën Moderna dhe në prill, do të jetë një tjetër vend për vaksinën Pfizer / BioNTech. Ndërsa, në maj, duhet të jetë për vaksinën CureVac, për të cilën po presim autorizimin e marketingut”, tha Agnès Pannier-Runacher.