Franca fut në ngërç Bullgarinë, qeveria mes mocionit dhe premtimit të opozitës për heqje të vetos

Publikuar më: 22/6/2022, ora 19:34

Franca fut në ngërç Bullgarinë, qeveria mes mocionit dhe premtimit të opozitës për heqje të vetos

Publikuar më: 22/6/2022, ora 19:34

Gazetari Xhevahir Qardaku komenton zhvillimet më të fundit nga Bullgaria, ku parlamenti rrëzoi qeverie dhe nuk arriti të votonte për heqjen e vetos për Maqedoninë e Veriut, duke shtyrë në këtë mënyrë hapjen e negociatave dhe për vendin tonë.

Franca fut në ngërç Bullgarinë, qeveria mes mocionit dhe premtimit të opozitës për heqje të vetos

Publikuar më: 22/6/2022, ora 19:34

Gazetari Xhevahir Qardaku komenton zhvillimet më të fundit nga Bullgaria, ku parlamenti rrëzoi qeverie dhe nuk arriti të votonte për heqjen e vetos për Maqedoninë e Veriut, duke shtyrë në këtë mënyrë hapjen e negociatave dhe për vendin tonë.