Franca në flakë, Mbreti Charles shtyn vizitën

Publikuar më: 24/3/2023, ora 14:49

Franca në flakë, Mbreti Charles shtyn vizitën

Publikuar më: 24/3/2023, ora 14:49

Reforma në pensione ndez zemërimin në Francë. Mbi 1 milion njerëz nëpër rrugë, 120 mijë prej të cilëve në Paris, 80 të arrestuar, mbi 120 të plagosur dhe objekte në flakë. Është ky bilanci i një ditë të zjarrtë, teksa francezët kundërshtojnë planet e Macron për të rritur moshën e pensionit nga 62 në 64 vjeç.

Franca në flakë, Mbreti Charles shtyn vizitën

Publikuar më: 24/3/2023, ora 14:49

Reforma në pensione ndez zemërimin në Francë. Mbi 1 milion njerëz nëpër rrugë, 120 mijë prej të cilëve në Paris, 80 të arrestuar, mbi 120 të plagosur dhe objekte në flakë. Është ky bilanci i një ditë të zjarrtë, teksa francezët kundërshtojnë planet e Macron për të rritur moshën e pensionit nga 62 në 64 vjeç.