Franca, pret biletën për fazën tjetër, Mbappe arrin Pele

Publikuar më: 26/11/2022, ora 22:55

Franca, pret biletën për fazën tjetër, Mbappe arrin Pele

Publikuar më: 26/11/2022, ora 22:55

Ecuria e Francës në këtë Botëror është vlerësuar nga Hair Zeqiri dhe Tefik Osmani. Sipas tyre, një ekip i tillë tregoi që di të vuajë dhe që ka personalitete si Mbappe që mund ta çojnë përpara.

Franca, pret biletën për fazën tjetër, Mbappe arrin Pele

Publikuar më: 26/11/2022, ora 22:55

Ecuria e Francës në këtë Botëror është vlerësuar nga Hair Zeqiri dhe Tefik Osmani. Sipas tyre, një ekip i tillë tregoi që di të vuajë dhe që ka personalitete si Mbappe që mund ta çojnë përpara.