Franca shprehet kundër, Gjermania mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE

Publikuar më: 13/5/2022, ora 20:10

Franca shprehet kundër, Gjermania mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE

Publikuar më: 13/5/2022, ora 20:10

Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Europës, po nxjerr në pah kundërshtitë brenda Bashkimit Europian. Franca dhe Gjermania kanë dalë me qëndrime të kundërta sa i përket kësaj çështjeje. Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Jörn Rohde, tha se qeveria e tij mbështet aplikimin e Kosovës.

Franca shprehet kundër, Gjermania mbështet anëtarësimin e Kosovës në KiE

Publikuar më: 13/5/2022, ora 20:10

Aplikimi i Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Europës, po nxjerr në pah kundërshtitë brenda Bashkimit Europian. Franca dhe Gjermania kanë dalë me qëndrime të kundërta sa i përket kësaj çështjeje. Ambasadori i Gjermanisë në Prishtinë, Jörn Rohde, tha se qeveria e tij mbështet aplikimin e Kosovës.