Francë, 17% e testimeve në rajonin e Parisit rezultojnë pozitivë

Europa është në mesin e valës së dytë të koronavisurit, me 123 mijë raste të reja të shënuara në 24 orë. Franca, Britania e Madhe dhe Spanja janë ato që po vuajnë më shumë, por edhe Italia po shënon rritje të infektimeve.