Francë-Shqipëri, Balaj dhe Strakosha: E kaluara na sjell optimizëm

Eksperienca dhe paraqitjet në të kaluarën përballë Francës sjellin optimizëm në kampin e përfaqësueses shqiptare, e cila sfidon kampionët e Botës në datën 7 shtator, në Paris.