Francezët bënë homazhe, përcillet për në banesën e fundit Jean-Paul Belmondo

Franca zhvilloi një ceremoni madhështore për t’i thënë lamtumirë, ikonës së kinematografisë, aktorit karizmatik, Jean Paul Belmondo. Homazhet nisën nga muzeu ushtarak në Paris, ku prehet dhe Napoleon Bonaparti. Legjenda e valës së re të kinematografisë franceze, i cili ndërroi jetën në moshën 88-vjeçare, do të jetojë përgjithmonë me anë të veprave të tij.