Freskim i lehtë i motit dhe reshje të pakta në verilindje

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:29

Freskim i lehtë i motit dhe reshje të pakta në verilindje

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:29

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja