Fronti opozitar, Salianji: Protestat duhet të nisin një orë e më parë

Publikuar më: 29/9/2022, ora 23:43

Fronti opozitar, Salianji: Protestat duhet të nisin një orë e më parë

Publikuar më: 29/9/2022, ora 23:43

Ervin Salianji, deputet i PD, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën në opozitë teksa vendi po shkon drejt zgjedhjeve lokale të vitit të ardhshëm dhe PD-ja vijon të jetë e ndarë.