Fshehje pasurie dhe falsifikim, SPAK merr të pandehur gjyqtaren e vetting-ut

Publikuar më: 4/6/2022, ora 16:52

Fshehje pasurie dhe falsifikim, SPAK merr të pandehur gjyqtaren e vetting-ut

Publikuar më: 4/6/2022, ora 16:52

Struktura e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK, ka ngritur akuza penale ndaj një tjetër anëtari të trupave gjykuese të vetting-ut. Këtë radhë, në filtrat e SPAK-ut ka ngecur gjyqtarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Etleda Çiftja.

Fshehje pasurie dhe falsifikim, SPAK merr të pandehur gjyqtaren e vetting-ut

Publikuar më: 4/6/2022, ora 16:52

Struktura e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK, ka ngritur akuza penale ndaj një tjetër anëtari të trupave gjykuese të vetting-ut. Këtë radhë, në filtrat e SPAK-ut ka ngecur gjyqtarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Etleda Çiftja.