FSHF dhe ekipi kombëtar nisin ndërtimin e shtëpive të dëmtuara nga tërmeti

Premtimi për rindërtimin e disa prej banesave të shkatërruara nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar nuk është harruar nga futbollistët e përfaqësues shqiptare dhe Federatës së Futbollit, një pjesë të cilave u shkëputën nga grumbullimi për të vizituar një pjesë të banorëve të prekur.