FSHF, letër qeverisë. Propozohet protokolli sanitar për organizimin e ndeshjeve të futbollit

Fusha i mungon futbollit dhe futbolli i mungon fushave. Në pritje të rifillimit të aktiviteteve, Federata i kapropozuar edhe zyrtarisht autoriteteve protokollin sanitar për organizimin endeshjeve. Në një letër të dërguar në Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë eArsimit dhe Sporteve dhe në adresën e kryeministrit Edi Rama, më datën 4 maj, institucioni që drejton futbollin ka parashtruar edhe masat sanitare për rikthimin në fushë.