FSHF zhvillon asamblenë “online”

Masa të jashtëzakonshme, në një situatë të jashtëzakonshme. Edhe pse ka ndalur në fushë, futbolli mbetet aktiv. Nga kërkesat drejtuar instancave shtetërore për rikthimin në stërvitje, te Asambleja e Zakonshme, e cila prej pandemisë u zhvillua e gjitha “online”.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 132 raste të reja me Covid-19
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 3 persona të tjerë kanë humbur jetën
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: Në dy spitalet Covid janë duke marrë ndihmë 185 pacientë
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 16 pacientë në terapi intensive, vetëm 4 janë të intubuar
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 13391 raste dhe 380 viktima që nga nisja e pandemisë