Ftesa e PS: Nisim negociatat me reformën zgjedhore – A2

Ftesa e PS: Nisim negociatat me reformën zgjedhore

Sekretari për çështjet zgjedhore ne Partinë Socialiste dhe bashkautori i Kodit Zgjedhor, Damian Gjiknuri, thotë në një intervistë për A2 CNN se mazhornaca është e gatshme të ulet me opozitën shqiptare, për të adresuar zgjidhjen e krizës politike, duke nisur me reformën zgjedhore.