Fuga: Ndërhyrja e faktorit ndërkombëtar në këto 5 vite ka qenë e njëanshme, në favor të Ramës

Publikuar më: 19/11/2021, ora 22:46

Fuga: Ndërhyrja e faktorit ndërkombëtar në këto 5 vite ka qenë e njëanshme, në favor të Ramës

Publikuar më: 19/11/2021, ora 22:46

Ndërhyrja e faktorit ndërkombëtar në këto 5 vite ka qenë e njëanshme në favor të Ramës. Kështu u shpreh në Intervistën me Merita Hakljan akademiku Artan Fuga. Sipas tij kjo ka ardhur për shkak të rezistencës së opozitës ndaj projekteve amerikane e europiane. “Partnerët e aleatët tanë, të rëndësishëm dhe të dobishëm, gjithë kohën kanë luajtur rol garant të paanshëm të demokracisë. Këtë radhë dukshëm kanë qenë në mbështetje të Ramës. Një supozim është që 7-8 vitet e fundit opozita i ka rezistuar shumë projekteve amerikane e evropiane në Shqipëri. Si reforma në drejtësi apo ajo zgjedhore. Dhe në momentin kur ti si opozitë ke këtë qëndrim, besojnë atë që është në qeveri dhe që çon përpara projektet”.

Fuga: Ndërhyrja e faktorit ndërkombëtar në këto 5 vite ka qenë e njëanshme, në favor të Ramës

Publikuar më: 19/11/2021, ora 22:46

Ndërhyrja e faktorit ndërkombëtar në këto 5 vite ka qenë e njëanshme në favor të Ramës. Kështu u shpreh në Intervistën me Merita Hakljan akademiku Artan Fuga. Sipas tij kjo ka ardhur për shkak të rezistencës së opozitës ndaj projekteve amerikane e europiane. “Partnerët e aleatët tanë, të rëndësishëm dhe të dobishëm, gjithë kohën kanë luajtur rol garant të paanshëm të demokracisë. Këtë radhë dukshëm kanë qenë në mbështetje të Ramës. Një supozim është që 7-8 vitet e fundit opozita i ka rezistuar shumë projekteve amerikane e evropiane në Shqipëri. Si reforma në drejtësi apo ajo zgjedhore. Dhe në momentin kur ti si opozitë ke këtë qëndrim, besojnë atë që është në qeveri dhe që çon përpara projektet”.