Fuga: Nëse mblidhen të dy Kuvendet e PD, Berisha dhe Basha do të përjashtojnë njëri-tjetrin

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 22:27

Fuga: Nëse mblidhen të dy Kuvendet e PD, Berisha dhe Basha do të përjashtojnë njëri-tjetrin

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 22:27

Nëse mblidhen të dy kuvendet e lajmëruar nga Sali berisha dhe Lulzim Basha, ata do të përjashtojnë njëri-tjetrin. Këtë mendim ndau në Intervistën me Merita Haklajn, akademiku Artan Fuga, kur u pyet për rikthimin e mundshëm të liderit historik dhe situatën aktuale ne PD. Sipas tij nëse kjo ndodh do të ketë lëvizje jo vetëm në grupin e PD por edhe në drejtim të LSI.

Fuga: Nëse mblidhen të dy Kuvendet e PD, Berisha dhe Basha do të përjashtojnë njëri-tjetrin

Përditësuar më: 19/11/2021, ora 22:27

Nëse mblidhen të dy kuvendet e lajmëruar nga Sali berisha dhe Lulzim Basha, ata do të përjashtojnë njëri-tjetrin. Këtë mendim ndau në Intervistën me Merita Haklajn, akademiku Artan Fuga, kur u pyet për rikthimin e mundshëm të liderit historik dhe situatën aktuale ne PD. Sipas tij nëse kjo ndodh do të ketë lëvizje jo vetëm në grupin e PD por edhe në drejtim të LSI.