Fundi i pandemisë? Vera do të jetë e qetë, Brataj: Test të shpejt për turistët

Koronavirusi ka humbur terren në përhapjen e tij, por nuk e kemi prekur fundin e pandemisë. Edhe pse këtë periudhë po kalojmë një situatë të qetë, Covid-19 është ende mes nesh.

Shefi i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj iu druhet sjelljeve të reja të virusit, por dhe uljes së vigjilencës nga qytetarët.