Fundjavë e nxehtë dhe kryesisht me diell

Publikuar më: 24/6/2022, ora 07:28

Fundjavë e nxehtë dhe kryesisht me diell

Publikuar më: 24/6/2022, ora 07:28

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja