Fundjavë më e ngrohtë dhe më e kthjellët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 10:15

Fundjavë më e ngrohtë dhe më e kthjellët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 10:15

Nga Tanja Porja, meteorologe A2 CNN