Fundjavë vjeshte, rrebeshe shiu dhe ftohtë

Publikuar më: 16/9/2022, ora 21:16

Fundjavë vjeshte, rrebeshe shiu dhe ftohtë

Publikuar më: 16/9/2022, ora 21:16

Nga Tanja Porja, meteorologe A2