Furnizimi me gaz, Rama dhe Pompeo “bekojnë” marrëveshjen për gazifikimin

Publikuar më: 16/5/2022, ora 15:48

Furnizimi me gaz, Rama dhe Pompeo “bekojnë” marrëveshjen për gazifikimin

Publikuar më: 16/5/2022, ora 15:48

Zhvillimet gjeopolitike në Europën Lindore mund të favorizojnë Shqipërinë në aspektin ekonomik. Një memorandum mirëkuptimi mes kompanisë publike të gazit Albgaz dhe kompanisë bullgare Overgas u nënshkrua këtë të hënë në Tiranë, nën vëzhgimin bekues të kryeministrit Edi Rama dhe ish-Sekretarit amerikan, Mike Pompeo.

Furnizimi me gaz, Rama dhe Pompeo “bekojnë” marrëveshjen për gazifikimin

Publikuar më: 16/5/2022, ora 15:48

Zhvillimet gjeopolitike në Europën Lindore mund të favorizojnë Shqipërinë në aspektin ekonomik. Një memorandum mirëkuptimi mes kompanisë publike të gazit Albgaz dhe kompanisë bullgare Overgas u nënshkrua këtë të hënë në Tiranë, nën vëzhgimin bekues të kryeministrit Edi Rama dhe ish-Sekretarit amerikan, Mike Pompeo.