Fushata e Bindjes, Patozi: Gratë kanë një rol shumë të rëndësishëm në politikë

Gjatë një takimi me gratë dhe vajzat në qytetin e Tiranës, kryetari i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi solli në vëmendje rëndësinë e barazisë gjinore në politikë.