Fushata e imunizimit, mbi 28% e popullatës ka marrë dozën e parë

Gazetarja Ornela Joti tregon detaje mbi fushatën e imunizimit në vend, se dhe parashikimet për sezonin e ri shkollor, që mendohet më i lehtësuar.