Fushata zgjedhore, Balla: PD u kthye në vitin 1996, me aktorë të ndryshuar

Publikuar më: 15/2/2021, ora 16:32

Fushata zgjedhore, Balla: PD u kthye në vitin 1996, me aktorë të ndryshuar

Publikuar më: 15/2/2021, ora 16:32

Me miratimin e fondeve për fushatën elektorale, numri dy i socialistëve u hodh në krahasime. Premtimet dhe fushatë e demokratëve, i ngjan si një kthim në kohë.

Fushata zgjedhore, Balla: PD u kthye në vitin 1996, me aktorë të ndryshuar

Publikuar më: 15/2/2021, ora 16:32

Me miratimin e fondeve për fushatën elektorale, numri dy i socialistëve u hodh në krahasime. Premtimet dhe fushatë e demokratëve, i ngjan si një kthim në kohë.