Fushatë me shiun. Rama dhe Basha përplasen në distancë, por nuk raportojnë në KQZ

Prej disa ditësh, zona e Nënshkodrës është duke vuajtur pasojat e kapriçove të motit. Shirat e dendur u kthyen në kryefjalë të përplasjes ndërmjet maxhorancës dhe opozitës, ku shumica u mburr me punën e bërë në shmangien e përmbytjeve, ndërsa pakica ngriti akuza se qeveria nuk ka marrë masat e duhura dhe tokat janë nën ujë.