Futboll mes baltës dhe ujit, fushat skandaloze na bëjnë qesharakë në gjithë botën

Publikuar më: 1/12/2021, ora 14:56

Futboll mes baltës dhe ujit, fushat skandaloze na bëjnë qesharakë në gjithë botën

Publikuar më: 1/12/2021, ora 14:56

Nëse Kategoria Superiore ka problemin e ndeshjeve në fushë asnjëanëse, por me terrene të përshtatshme, kategoritë e ulëta të Shqipërisë janë lënë në harresë.

Futboll mes baltës dhe ujit, fushat skandaloze na bëjnë qesharakë në gjithë botën

Publikuar më: 1/12/2021, ora 14:56

Nëse Kategoria Superiore ka problemin e ndeshjeve në fushë asnjëanëse, por me terrene të përshtatshme, kategoritë e ulëta të Shqipërisë janë lënë në harresë.