Futboll mes bombardimeve, Realdo Fili rrëfen Ukrainën: Më tepër luftë ka në Shqipëri

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:42

Futboll mes bombardimeve, Realdo Fili rrëfen Ukrainën: Më tepër luftë ka në Shqipëri

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:42

Edhe pse në kohë lufte, Realdo Fili zgjodhi të vijojë karrierën në elitën e futbollit ukrainas. Sulmuesi 26-vjeçar rrëfen për A2 CNN realitetin e ri, ku me batutë pohon se më tepër luftë ka në Shqipëri së në Ukrainë. Ai tregoi se jeta vazhdon normalisht dhe pavarësisht skepticizmit në periudhën e negociatave, në Odesa nuk ndihet aspak pushtimi rus.

Futboll mes bombardimeve, Realdo Fili rrëfen Ukrainën: Më tepër luftë ka në Shqipëri

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:42

Edhe pse në kohë lufte, Realdo Fili zgjodhi të vijojë karrierën në elitën e futbollit ukrainas. Sulmuesi 26-vjeçar rrëfen për A2 CNN realitetin e ri, ku me batutë pohon se më tepër luftë ka në Shqipëri së në Ukrainë. Ai tregoi se jeta vazhdon normalisht dhe pavarësisht skepticizmit në periudhën e negociatave, në Odesa nuk ndihet aspak pushtimi rus.