Futbolli shqiptar zbret në fushë përpara “dritës jeshile”, ndeshje në fshehtësi

Në një kohë kur Ministria e Shëndetësisë ka dhënë leje që skuadrat shqiptare të futbollit të rinisin stërvitjen në grup, por ende jo kampionati, për Skënderbeun dhe Dinamon ka sosur durimi.