Futbolli, terapia e 14-vjeçares me autizëm

Publikuar më: 30/8/2021, ora 19:18

Futbolli, terapia e 14-vjeçares me autizëm

Publikuar më: 30/8/2021, ora 19:18

E diagnostikuar me autizëm dhe me një sjellje të ashpër me shoqet, tashmë 14-vjeçarja ka pësuar një transformim rrënjësor, falë lojës se bukur të futbollit. Prej 4 vitesh pjesë e ekipit U15 të Elbasanit, Anja tashmë është sulmuese dhe golashënuese. Asaj jo vetëm i pëlqen futbolli, por ka krijuar respekt dhe frymëzim edhe për shoqet e skuadrës.

Futbolli, terapia e 14-vjeçares me autizëm

Publikuar më: 30/8/2021, ora 19:18

E diagnostikuar me autizëm dhe me një sjellje të ashpër me shoqet, tashmë 14-vjeçarja ka pësuar një transformim rrënjësor, falë lojës se bukur të futbollit. Prej 4 vitesh pjesë e ekipit U15 të Elbasanit, Anja tashmë është sulmuese dhe golashënuese. Asaj jo vetëm i pëlqen futbolli, por ka krijuar respekt dhe frymëzim edhe për shoqet e skuadrës.