Futbollistët e Skënderbeut bojkotuan stërvitjen, reagon Takaj

Presidenti i Klubit të Futbollit Skënderbeu, Ardian Takaj bëri një reagim për mediat, pas vendimit të një dite më parë të lojtarëve të ekipit për të bojkotuar stërvitjen e radhës, për shkak të vonesës disa mujore me shlyerjen e detyrimeve dhe pagesave.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total