Fytyra e vërtetë e Venezuelës, CNN sjell vuajtjet e popullit – A2

Fytyra e vërtetë e Venezuelës, CNN sjell vuajtjet e popullit

Një vështrim në fatkeqësinë e pafund të Venezuelës, vendi që prodhon krizën më të madhe të refugjatëve në botë. Nafta I bëri ata më të pasurit në Amerikën e Jugut, por kjo është radha tani – për 3 ditë dhe net – për të mbushur serbatorin plot. Në kryeqytet ka radhë kudo dhe për gjithçka. Uria sjell një zemërim të veçantë.