G7 në sfondin e përçarjeve, Trump përgënjeshtron mediat: Jemi të bashkuar

Politikat e proteksionizmit tregtar, ndryshimeve klimatike, Iranit dhe nisma e Francës për të takuar teknologjinë dixhitale, po dominojnë samitin e G7-s që po zhvillohet në Biarritz të Francës.