Gabime të mbrojtësve apo aftësi e sulmuesve? Si u realizuan 5 gola në Holandë-Ukrainë?

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:09

Gabime të mbrojtësve apo aftësi e sulmuesve? Si u realizuan 5 gola në Holandë-Ukrainë?

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:09

Nderim Nexhipi dhe Tefik Osmani shpjegojnë në “murin magjik” të Euro ⚽ Tani se si erdhën golat. Euro ⚽ Tani, çdo mbrëmje në A2, ora 23:05, deri në 11 korrik.

Gabime të mbrojtësve apo aftësi e sulmuesve? Si u realizuan 5 gola në Holandë-Ukrainë?

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:09

Nderim Nexhipi dhe Tefik Osmani shpjegojnë në “murin magjik” të Euro ⚽ Tani se si erdhën golat. Euro ⚽ Tani, çdo mbrëmje në A2, ora 23:05, deri në 11 korrik.