Gafa e Presidencës turke, karrige zyrtare vetëm për burrat, Leyen ulet në divan

Vizita e liderëve të Bashkimit Europian në Turqi u shoqërua me një ortek polemikash. Kjo për shkak të një incidenti me protokollin, i cili në rrjete sociale është bërë viral duke nxitur kritika dhe akuza për seksizëm.