Gallup: Popullariteti i liderëve botërorë në pikiatë – A2

Gallup: Popullariteti i liderëve botërorë në pikiatë

Popullaritetit i liderëve politikë në të gjithë botën është në pikiatë. Këtë e konfirmon një studim i shoqatës ndërkombëtare Gallup, sipas të cilit pakënaqësia ndaj udhëheqësve ne Europë dhe botë, është rritur ndjeshëm.

Sociologu Kancho Stachev, drejtues i Bordit të Gallup International, tha për Deutsche Welle se është hera e parë që shënohet një rënie e tillë e popullaritetit për të gjithë liderët globalë.